Website Hoppe vernieuwd! Nieuws - 2 januari 2017 - Hoppe

Voor ons bij Hoppe is het al ruim 55 jaar een uitdaging om van elk van onze bakproducten een cadeautje te maken. Soms met de smaak van toen, soms met de smaak van morgen. Maar altijd uniek, verrassend en inspelend op de trends en behoeftes in de markt. Om onze passie voor innovatie kracht bij te zetten hebben we onze huisstijl en website aangepast op de smaak van morgen.


Voor u verandert er weinig. Hoppe Professional blijft zich richten op de Foodservice branche. De activiteiten van Metris Foods worden voorgezet onder de naam Hoppe Travelcatering en we introduceren Hoppe Retail. Door deze aanpassingen verduidelijken we de product/markt combinaties waarin we actief zijn. Het productmerk Hoppe in de Foodservice blijft ongewijzigd.

Door innovatie, vooruitgang en talent zullen wij onze relaties in diverse markten blijven verrassen. Onze ontwikkelaars experimenteren dagelijks met ingrediënten en nieuwe recepturen. Regelmatig zullen we nieuwe productconcepten introduceren.


Ons Hoppe House heeft een flinke metamorfose ondergaan en is meer en meer een inspiratie- en ontmoetingsplek voor onze relaties. We  nodigen u graag uit in het Hoppe House om de toekomst samen te ontdekken.

Vriendelijke groet,

het Hoppe team