Nieuwe retail concepten op de PLMA Nieuws - 14 mei 2017 -

Creatieve concepten, slimme retailverpakkingen en innovatieve producten: dit presenteren we u graag op de PLMA 2017. Hoppe creëert zowel met de smaak van toen als de smaak van morgen. Heeft u de wens om een eigen onderscheidend en innovatief concept neer te zetten? Hoppe ontwikkelt continue nieuwe producten en concepten, dus kom langs voor een inspirerend gesprek.

Beemster Cheese Muffin

Compleet nieuw op het schap is deze hartige muffin met 20% echte Beemster Kaas. Speciaal ontwikkelt als verrassende warme snack, die zowel past bij ontbijt, brunch, lunch of lekker tussendoor. Even opwarmen in de oven en...bon appetit! Deze Beemster kaasmuffins zijn verkrijgbaar in 2 formaten (mini en large) en bovendien 90 dagen ongekoeld/ambient houdbaar.

crunchy mini oaties

Boordevol haver, rijk aan vezels en gebakken met zonnebloemolie. Puur genieten, zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Dankzij onze jarenlange ervaring en voorliefde voor gezonde voeding zijn we erin geslaagd om dit heerlijke verantwoorde koekje te maken. Verkrijgbaar in diverse smaken en verpakkingen.

CO&CO: the Perfect match!

Co&Co voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het koffiemoment. Per stuk verpakte koekjes in unieke smaken die het beste in uw favoriete koffie naar boven halen. Verkrijgbaar in de verrassende smaakcombinaties: aardbei & peper, citroen & vanille, sinaasappel & koriander. Ervaar deze ultieme smaaksensatie nu tijdens de PLMA en kom langs voor 'the Perfect match'.

Bake my day

Fairtrade smaakte nog nooit zo lekker als met deze serie (h)eerlijke koekjes in handige ‘mini koektrommeltjes’. Verkrijgbaar in vier opvallende smaken en gebakken met passie: blueberry cheese cake, caramel & zeezout, citrus en appeltaart.

Stel hier uw vraag